Anne Hathaway flirter med døden og ungt stortalent i bestseller-filmatiseringen ‘Eileen’ – se traileren

Anne Hathaway flirter med døden og ungt stortalent i bestseller-filmatiseringen ‘Eileen’ – se traileren
'Eileen'. (Foto: Neon)

Den er blevet kaldt en krydsning mellem ‘Carol’ og Hitchcock.

‘Eileen’ er instruktør William Oldroyds første film siden anmelderdarlingen ‘Lady Macbeth’, og med Anne Hathaway og skuespillertalentet Thomasin McKenzie (‘Last Night in Soho’) i hovedrollerne, vækker den første trailer opsigt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Thrilleren er sat i starten af 1960’erne, hvor den mussede Eileen (McKenzie) lever en kedelig tilværelse som sekretær i et fængsel.

Hendes grå tilværelse ændres, da hun møder den nye fængselspsykolog Dr. Rebecca (Hathaway), som ikke lader sig konformere til tidens strikse normer. Hun ryger og drikker, men gemmer også på mørke hemmeligheder.

Rebecca fascineres af den glamourøse psykolog, og deres venskab udvikler sig til et farligt trekantsdrama med én af fængslets indsatte.

Filmen er baseret på bogen af samme navn af skrevet af den populære forfatter Ottessa Mosfegh, der også har skrevet filmmanuskriptet i samarbejde med Luke Goebel. Mosfegh har tidligere vakt opsigt med den virale bestseller ’My Year of Rest and Relaxation’, men ‘Eileen’ er hendes debutroman.

Thrilleren har allerede fået en del ros med på vejen. IndieWire fremhævede ved filmens premiere på Sundance Hathaways præstation som et »karriere-højdepunkt«.

Voldelige kvinder er kendt materiale for instruktør William Oldroyd. ’Eileen’ er hans første film siden debutfilmen ’Lady Macbeth’, der havde Florence Pugh i hovedrollen.

‘Eileen’ får amerikansk premiere 8. december. En dansk premieredato er endu ukendt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af