Greta Gerwig kæmpede for at beholde ‘I’m Just Ken’-dans i ‘Barbie’: »Alt i mig har brug for det her«

Greta Gerwig kæmpede for at beholde ‘I’m Just Ken’-dans i ‘Barbie’: »Alt i mig har brug for det her«
'Barbie'. (Foto: Warner)

En af de mest mindeværdige scener fra Greta Gerwigs biografhit ‘Barbie’ er Ryan Gosling og de andre Ken-dukkers koreograferede optræden med musicalnummeret ‘I’m Just Ken’.

Faktisk krævede det en del overtalelse fra instruktøren, før filmstudiet kom med på idéen om en »drømmeballet« med Ken. Det fortalte Gerwig i går under en talk med ‘Succession’-skaber Jesse Armstrong på den igangværende BFI London Film Festival, skriver Entertainment Weekly.

»Der stod bare i manuskriptet: ‘Og så bliver det til en drømmeballet, og de finder ud af det gennem dans’«, fortalte Gerwig om manuskriptet, hun har skrevet sammen med sin ægtefælle Noah Baumbach.

»Der var et stort møde, hvor folk var sådan: ‘Har du brug for det her?’. Og jeg har sådan: ‘Alt i mig har brug for det her’. De sagde: ‘Hvad mener du overhovedet? Hvad er en drømmeballet?’ Og jeg var sådan: ‘En drømmeballet? Hvor skal jeg overhovedet starte!’«.

Gerwig forklarede desuden til talken, at hun og Baumbach havde en historisk musicalfilmklassiker i tankerne, da de satte sig for at lave »en drømmeballet inde i en drømmeballet«:

»Jeg tænkte: ‘Hvis folk kunne følge med i det i ‘Singing in the Rain’, så tror jeg, vi klarer den. Jeg tror, folk vil vide, hvad det her er’«, sagde hun. »Selvom alt føltes rigtigt for mig, og det gav mig så meget glæde, den måde vi gjorde det på, så var jeg sådan: ‘Åh nej, det her kunne godt blive elendigt, men nu er jeg dedikeret’«.

Se ‘I’m Just Ken’-scenen i videoen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af