Gwyneth Paltrow er ikke fan af ‘nepo baby’-begrebet: »Det er et grimt øgenavn«

Gwyneth Paltrow er ikke fan af ‘nepo baby’-begrebet: »Det er et grimt øgenavn«
Gwyneth Paltrow 2022. (Foto: RB/Bauer-Griffin/GC Images/ Getty Images)

Sidste vinter fik betegnelsen ‘nepo baby’ for børn af kendisser fornyet liv på internettet.

De færreste kan lide at blive kaldt uflatterende tilnavne, og det gælder også Hollywood-stjernen og Goop-direktøren Gwyneth Paltrow, der selv har to børn sammen med sin eksmand, Coldplay-forsangeren Chris Martin.

I et stort interview hos Bustle kalder Paltrow ‘nepo baby’-begrebet for »et grimt øgenavn«, da samtalen falder på hendes 19-årige datter, som går i college.

»Nu findes der den her nepo baby-kultur og fordømmelse, der eksisterer omkring børn af kendte mennesker. Hun (Paltrows datter, red.) er virkelig bare en studerende, og hun har det meget … Hun vil bare gerne være et barn og gå i skole og lære. Men det er ikke noget galt med at gøre og ønske at gøre, hvad dine forældre laver. Ingen er efter et barn, der siger: ‘Jeg vil gerne være læge ligesom min far og bedstefar’«, siger Paltrow i interviewet.

»Sandheden er, at hvis du vokser op i et hus med en masse kunstnere og folk, der laver kunst og musik, så er det, hvad du kender. På samme måde som hvis du vokser op i et hus med jura, så vil diskussionerne omkring bordet handle om ulemperne ved en eller anden specifik lov, som forældrene udfører. Jeg synes på en måde, det er et grimt øgenavn. Jeg håber bare, at mine børn altid vil føle sig frie til at gå efter lige det, de har lyst til at lave, lige meget hvad nogle vil tænke eller sige«.

Gwyneth Paltrow er selv barn af skuespiller Blythe Danner og instruktør Bruce Paltrow.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af