Instagram-scam eller ægte kærlighed? Traileren til ungdomsfilmen ‘Mr. Freeman’ udforsker fordommene

Instagram-scam eller ægte kærlighed? Traileren til ungdomsfilmen ‘Mr. Freeman’ udforsker fordommene
'Mr. Freeman'. (Foto: Christian Geisnæs)

Hvor meget kan man stole på nogen, man har mødt på Instagram?

Det udforsker det kommende danske ungdomsdrama ‘Mr. Freeman’, der har forholdet mellem en dansk teenagepige og en ung ghanesisk mand i fokus.

Filmens trailer er netop landet, hvor kærligheden på tværs af kontinenter ikke er uden problemer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Simone går i gymnasiet, men hendes sociale liv udspiller sig primært foran computeren, når hun gamer. Da den 22-årige Freeman slider ind i hendes dm’s hele vejen fra Ghana, rumsterer mistanken om, at det er »Afrika-scams«, men hun tror alligevel på deres forbindelse og hans komplimenter.

Da Freeman tilbyder at besøge hende og familien, kommer relationen på prøve i virkeligheden og det unge par må stå en hel del skepsis imod fra deres omgivelser. Ikke mindst Simones forældre.

Simone bliver spillet af det nye navn Lina Lund Jørgensen, mens den franske skuespiller Daouda Keita har rollen som Freeman. Mia Lyhne og Nicolas Bro kan ses som forældrene Kirsten og Leif.

Filmens instruktør Mads Matthiesen har tidligere stået bag ‘The Model’ samt den roste debutspillefilm ’10 timer til Paradis’, der vandt en pris ved Sundance-festivalen.

‘Mr. Freeman’ får premiere 11. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af