Jacob Elordi har øjebrynspiercing og britisk accent i traileren til ’Saltburn’

Jacob Elordi har øjebrynspiercing og britisk accent i traileren til ’Saltburn’
'Saltburn'. (Foto: MGM & Amazon Studios)

I 2020 vakte instruktør Emerald Fennell opsigt med sin debutfilm ’Promising Young Woman’, hvor Carey Mulligan tog voldelig hævn over mænd, der forsøgte at udnytte hende.

Nu er Fennell aktuel med den svære toer i form af rigmandsthrilleren ‘Saltburn’, der har Oscar-nominerede Barry Keoghan og ‘Euphoria’-stjernen Jacob Elordi i hovedrollerne.

Vi har tidligere fået en teaser, og nu er den første trailer offentliggjort.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her ses Keoghan som Oliver Quick, der på sit første semester på Oxford University har svært ved at finde sig til rette i universitetets overklassesamfund.

Da han ved et tilfælde møder aristokraten Felix Catton (Elordi), bliver de to hurtigt venner. Felix inviterer Oliver til at tilbringe sommerferien på familiens gods, Saltburn, hvor man klæder sig i smoking for at spise frokost, og der altid er champagne på køl.

Det bliver begyndelsen på en nedadgående spiral for Oliver, der trækkes dybere og dybere ned i den hyperpriviligerede verden, samtidig med at hans fascination af den charmerende Felix bliver stærkere.

Elordi, der i november er aktuel som en ubehagelig groomer-version af Elvis i ‘Priscilla’, har i ‘Saltburn’ endnu en markant anderledes rolle fra sin debut i ‘The Kissing Booth’. Her ses han med øjenbrynspiercing og britisk accent i rollen som aristokraten.

På rollelisten ser man derudover Rosamund Pike, Richard E. Grant og Carey Mulligan.

I Danmark kommer ‘Saltburn’ direkte på Prime Video, men datoen kendes endnu ikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af