Jerry Seinfeld teaser mulig ‘Seinfeld’-genkomst fra scenen: »Der kommer til at ske noget«

Jerry Seinfeld teaser mulig ‘Seinfeld’-genkomst fra scenen: »Der kommer til at ske noget«
'Seinfeld'. (Foto: PR)

Det er over 25 år siden, at det sidste afsnit af ‘Seinfeld’ løb over skærmen.

Her blev det sidste farvel fra Jerry, Elaine, George og Kramer ikke mødt med stor ros fra publikum. Det agter Jerry Seinfeld og medskaberen Larry David muligvis at lave om på nu.

I weekenden optrådte Jerry Seinfeld på Boston Wang Theatre, hvor han hintede om, at der muligvis er en form for ‘Seinfeld’-gensyn i gærde.

Det melder The Guardian, samt NBC Boston der har delt en video fra showet delt på Instagram af Linda Henry Pizzuti, der er chef for mediet The Boston Globe.

Her spurgte en person fra publikum, hvad komikeren synes om seriens finale, og svaret lagde op til spekulation om nyt på ‘Seinfeld’-fronten.

»Jamen, jeg har en lille hemmelighed til dig om slutningen. Men, jeg kan ikke rigtig fortælle den, fordi det er en hemmelighed«, lød det fra komikeren på scenen.

»Her er, hvad jeg kan sige – ok – men du må ikke sige det til nogen. Der kommer til at ske noget, som har noget at gøre med den slutning. Som ikke er sket endnu«, fortsatte han på kryptisk Seinfeld-manér.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Seinfeld’ fik premiere i 1989 og kørte i ni sæsoner, før serien rundede af i 1998. Finalen løb over to afsnit, hvor den berømt usympatiske kvartet blev stillet til ansvar for deres mange karakterbrister gennem tiden og endte med at komme i fængsel. Et eksperiment af en afslutning der ofte nævnes som en af de værste seriefinaler nogensinde.

Nu kunne det tyde på, at seriens skabere heller ikke er helt sikre på seriens slutning.

»Og lige det du har tænkt, har Larry og jeg også tænkt om det (slutningen, red.). Så du kommer til at se… Vi må se«, lød det i hvert fald fra Seinfeld lørdag aften i Boston.

I 2009 var der en ‘Seinfeld’-genforening i Larry Davids efterfølgende serie ‘Curb Your Enthusiasm, og der er derfor spekulation om, hvorvidt der er endnu et crossover på vej i den næste ‘Curb’-sæson. Andre foreslår en Superbowl-reklame a la sidste års ‘Clueless’-genoplivning, mens andre bare krydser fingre for en egentlig reboot.

Tilbage i 2018 var Jerry Seinfeld heller ikke afvisende overfor en mulig genoplivning.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af