Alicia Silverstone er tilbage i ikonisk ‘Clueless’-rolle for at promovere… en rabatordning

Alicia Silverstone er tilbage i ikonisk ‘Clueless’-rolle for at promovere… en rabatordning
'Clueless'. (Foto: Paramount)

Det er højsæson for stjernespækkede reklamer, da den amerikanske Super Bowl nærmer sig, hvor kampens pauser er marketingens hellige gral.

Vi har indtil videre kunnet nyde Timothée Chalamet som Apple-fan, Adam Driver gange seks promovere hjemmesidesoftware på syret vis og en lille ‘Breaking Bad’-reunion med popcornchips i fokus. 

Nu vender Alicia Silverstone tilbage i sin ikoniske rolle som Cher i ‘Clueless’. Og anledningen er… det multinationale selskab Rakutens nye rabatordning – hvilket i reklamens univers er lige noget for fashionista-karakteren.  

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg plejede at være ret clueless, når det gjaldt shopping«, indleder Silverstone således. Hvilket på mange punkter føles som noget den ekstremt selvsikre og stilbevidste shopper Cher Horowitz aldrig ville have sagt. As if! 

Nostalgien og fortidens outfit skinner dog igennem, da Silverstone og Elissa Donovans Amber genopfører en ny version af filmens mindeværdige debat-sekvens. Men i stedet for »at feste med haitianerne« handler det om shopping, hvilket må siges at være i ‘Clueless’s ånd. 

Selvom det ikke er en decideret filmisk ‘Clueless’-retur, er reklamen muligvis at foretrække frem for et afdanket reboot-projekt. 

Dog har Silverstone til E! News fortalt, at hun var så glad for at være tilbage i rollen, at hun næsten ikke kunne bære, at det kun var for en kort bemærkning.

»Efter at have lavet det her, havde jeg det virkelig sådan, ‘Åh nej, får jeg ikke lov til at fortsætte? Er det bare slut ligesom? De her to dage?’. Så enter må Rakuten og jeg lave mange flere reklamer, eller også må noget andet ske«, fortalte skuespilleren. 

Instruktør Amy Heckerling har gennem tiden afvist at lave en fortsættelse af filmen. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af