Walter White og Jesse Pinkman vender tilbage med ostebelagt narko i ny Super Bowl-reklame

Walter White og Jesse Pinkman vender tilbage med ostebelagt narko i ny Super Bowl-reklame
Jesse og Walter i PopCorners' Super Bowl-reklame. (Foto: Screenshot)

Siden ‘Breaking Bad’s afslutning i 2013 har Bryan Cranston og Aaron Paul gjort comeback i deres glansroller som Walter White og Jesse Pinkman flere gange, fra spinoff-filmen ‘El Camino’ til senest sidste sæson ‘Better Call Saul’.

Nu er de så tilbage med et lidt mindre kunstnerisk ædelt, men ikke desto mindre underholdende formål: At hype cheddar-chipsen PopCorners i en ny SuperBowl-reklame:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I reklamen har Walter White virkelig overgået sig selv, og duoen finder hurtigt en samarbejdspartner i form af ingen ringere end Tuco Salamanca (Raymond Cruz), der synes, at snacken er tight tight tight.

Den årlige Super Bowl er årets største liveevent i USA, hvorfor reklamepladsen er årets mest eftertragtede og dermed også dyreste, hvilket virksomhederne udnytter til at skabe helt særlige (som regel svinedyre) produktioner, der rager op i landskabet.

Bryan Cranston har tidligere spillet Walter White i en forsikringsreklame fra 2015. Om den nye reklame udtaler han til Entertainment Weekly:

»Det er sjovt, efter næsten seks år med at lave ‘Breaking Bad’ havde vi ikke så mange muligheder for bare at have det sjovt på grund af seriens intensitet. Det her var anderledes, fordi vi havde tre dage, hvor vi bare smilede og grinede og nød hinandens selskab og tog de her kostumer på, der betød så meget for os – ligesom serien gjorde i sig selv«.

Super Bowl finder sted på søndag amerikansk tid.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af