Netflix-komedie om Miamis reggaeton-scene på vej fra manden bag ‘Despacito’ – se traileren til ’Neon’

Netflix-komedie om Miamis reggaeton-scene på vej fra manden bag ‘Despacito’ – se traileren til ’Neon’
'Neon'. (Foto: Francisco Roman/Netflix)

Går du som stor ‘A Star is Born’-fan med et inderligt ønske om en lignende fortælling, men med reggaeton og Daddy Yankee i stedet for akustisk guitar og Bradley Cooper, er din lykke måske gjort.

Netflix-serien ‘Neon’ sætter på komisk vis fokus på Miamis reggaeton-verden i rags to riches-serien, der netop har fået sin første trailer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den aspirerende reggaeton-stjerne Santi er flyttet til Miami for at få sit store gennembrud. Med sig har han sin manager Ness og sin kunstneriske chef Felix. Nærmere betegnet: Hans bedste venner, som han bor i en gammel Toyota med.

Trioen er opsatte på at gøre Santi til det største navn indenfor reggaeton. Eller måske bare i Miami til at starte med, for alt går ikke som smurt for de uprøvede venner, der ikke er vant til musikindustriens brutale vilkår.

Serien produceres af virkelighedens reggaeton-superstjerne Daddy Yankee, der stod bag den famøse ‘Despacito’ og instrueres til dels af ’Dave’-medproducer Max Searle.

Seriens hovedrolleindehavere består af relativt ukendte navne som Tyler Dean Flores i rollen som Santi og Emma Ferreira og Jordan Mendoza som de loyale venner.

De får selskab af Courtney Taylor (‘Insecure’, ‘Abbott Elementary’ og en perlerække af puertoricanske kæmpenavne som Brray, Villano Antillano, og Daddy Yankee selv.

‘Neon’ kan streames på Netflix fra 19. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af