Oscar-lussing bragte Jada Pinkett Smith og Will Smith tættere sammen

Oscar-lussing bragte Jada Pinkett Smith og Will Smith tættere sammen

Der er mange måde at vinde sin partners gunst, men en af de mere utraditionelle må være at dele lussinger ud på verdensdækkende fjernsyn.

Jada Pinkett Smith, der de seneste dage har skabt stor opmærksomhed omkring sit ægteskab med Will Smith, fortæller nu, at det bragte hende og partneren tættere sammen, da han gav Chris Rock en lussing ved Oscar-showet i 2022.

»Efter Oscar-showet – der arbejdede vi virkelig på nogle dybe ting sammen«, fortalte skuespilleren ved et presseevent i New York. Det melder Insider.

Her promoverede Pinkett Smith selvbiografien ‘Worthy’, som er arnestedet for de tidens mange historier om hendes ægteskab, karriere (og store forelskelse i den afdøde rapper Tupac Shakur).

Ifølge Insider skriver skuespilleren desuden i bogen, at det overraskede hende, at Will Smith kaldte hende sin kone offentligt ved Oscar-showet, da de på det tidspunkt levede hver for sig og havde været separeret siden 2016. Men det var på en positiv måde.

»Da jeg sad ved Oscar-uddelingen, klikkede det, og jeg var sådan, ‘Oh snap, du slog Chris?’«, fortalte Pinkett Smith.

Det der fik Will Smith til at indtage scenen var værten Chris Rocks joke om Jadas frisure, hvilket som bekendt fik Smith til at råbe »hold min kones navn ude af din fucking mund«.

Udfaldet gjorde indtryk på Jada Pinkett Smith.

»Jeg havde det sådan, jeg kører med dig. Jeg kom ikke herind som din kone, men jeg går som din kone, for vi har en storm, vi bliver nødt til at håndtere sammen. Jeg har IKKE tænkt mig at forlade din side«, fortæller hun.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af