Ridley Scott arbejder på over fire timer lang streamingversion af ’Napoleon’

Ridley Scott arbejder på over fire timer lang streamingversion af ’Napoleon’
Joaquin Phoenix i 'Napoleon'. (Foto: SF Studios)

Ridley Scott er en travl mand. Udover en efterfølger til ‘Gladiator’ der får premiere i 2024, er han også på vej med den historiske storfilm ‘Napoleon’, som har biografpremiere til november.

Oveni dette fortæller han nu, at han arbejder på en director’s cut-version af ‘Napoleon’, som vil få premiere på Apple TV+. Og i skrivende stund har den en ydmyg spilletid på fire timer og ti minutter.

Det afslører han til Total Film Magazine.

»Den var fire (timer, red.) og ti (minutter, red.) i morges. Så det der kommer til ske er, at vi viser (den biografaktuelle version, red.) med Sony, og så har den sin gang, og det perfekte ved det er, at (director’s cut-versionen, red.) så kommer på streaming, hvor vi har fire timer og ti minutter«, fortæller han.

Filmen vil skildre Napoleon Bonapartes storhed og fald og har Joaquin Phoenix i hovedrollen som den franske kejser og krigsherre. Han får selskab af ‘The Crown’-skuespiller Vanessa Kirby, som spiller Napoleons kone, Kejserinde Joséphine. Biografversionen har på nuværende tidspunkt en spilletid på 2 timer og 37 minutter ifølge IMDb.

’Napoleon’ får dansk biografpremiere 23. november. Hvornår den længere version kommer på streaming, vides ikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af