Trusselsbrev fra Elon Musk stoppede Amber Heard-fyring fra ’Aquaman and the Lost Kingdom’

Trusselsbrev fra Elon Musk stoppede Amber Heard-fyring fra ’Aquaman and the Lost Kingdom’
Elon Musk. (Foto: Chesnot/Getty Images)

Skuespiller Amber Heard var utroligt tæt på at blive fyret fra ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ – efterfølgeren til DCs omstridte superheltefilm. Men så er det godt at have én af verdens mest magtfulde mænd som ekskæreste.

For tech-milliardær spillede tilsyneladende en større rolle i, at Heard kunne forblive i franchisen. Det skriver Variety.

I ’Aquaman’ spiller Amber Heard en større rolle som superhelten Mera, der også er Aquamans kæreste, men efter den første film, prøvede filmstudiet at hægte hende af.

Ifølge Variety havde instruktør James Wan og Warner Bros. efter filmens premiere i 2018 sendt et brev til Heards advokat, der informerede hende om, at hun var fyret fra franchisen. Fyringen forklaredes med »mangel på kemi« mellem hende og hovedrolleindehaver Jason Momoa.

Musk har derefter angiveligt fået sine advokater til at sende et brev til studiet med trusler om at »brænde huset ned«, hvis Heard ikke fik sin rolle tilbage. Og det har tydeligvis virket, for Heard er tilbage i sin rolle som Mera i ’Aquaman and the Lost Kingdom’, der får premiere til december.

Heard og Musk dannede par i en kort periode i 2017, efter at hun blev skilt fra Johnny Depp. Den forsøgte fyring havde ifølge Variety intet med den vidt omtalte retssag mellem Depp og Heard at gøre, da Heard først blev sagsøgt af sin eksmand i 2019.

Artiklen belyser også andre tumultariske forhold under optagelserne på ‘Aquaman and the Lost Kingdom’. Ifølge rapporten har Heard anklaget Jason Momoa for ønske hende fyret og for at møde fuld op på set. Heard anklager derudover medspilleren for at have mødt op på filmens set klædt ud som Johnny Depp.

’Aquaman and the Lost Kingdom’ får premiere 25. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af