A24-biopic om Elon Musk er i støbeskeen med Darren Aronofsky bag roret

A24-biopic om Elon Musk er i støbeskeen med Darren Aronofsky bag roret
Elon Musk. (Foto: Chesnot/Getty Images)

Det er sjældent, at tech-milliardær Elon Musks navn ikke er til at finde blandt overskrifter i alverdens medier.

For lidt over et år siden opkøbte Tesla-giganten Twitter for 44 milliarder dollars og rebrandede det til X, hvilket skabte røre blandt det sociale medies utallige brugere. Samtidig har der været stort fokus på Musks privatliv og forhold til popmusiker Grimes samt deres børn, hvis navne får en til at slå krøller på tungen.

Nu bliver den 52-årige sydafrikaners liv filmatiseret, og det af ingen ringere end Darren Aronofsky, hvis ‘The Whale’ fra sidste år satte Brendan Fraser tilbage på Hollywood-kortet med en Oscar-statuette for bedste mandlige skuespiller. Det melder Indiewire.

Filmen bliver lavet i samarbejde med et af tidens mest omtalte og respekterede filmselskaber – nemlig A24, og er baseret på en biografi om Elon Musk af Walter Isaacson, som udkom sidste år. Isaacson står blandt også bag biografien om Apple-medstifter Steve Jobs, der i 2015 blev til en populær portrætfilm med Michael Fassbender i hovedrollen.

Det skal blive spændende at se, hvad ‘Black Swan’ og ‘mother!’-instruktør Aronofsky kan få ud af Isaacsons materiale om tidens nok mest omtalte tech-mogul. Hvem der skal spille Elon Musk, samt hvornår produktionen går i gang, vides ikke endnu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af