Brendan Fraser lander sin første store rolle siden Oscar-sejr

Brendan Fraser lander sin første store rolle siden Oscar-sejr
Brendan Fraser til sidste års Oscaruddeling. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Det var en af de helt store comebackhistorier, da Brendan Fraser vandt en Oscar for sin præstation i ‘The Whale‘.

Nu har han sikret sig hovedrollen i ‘Rental Family’, et komediedrama instrueret af Hikari, der blandt andet stod bag roret på A24/Netflix-serieperlen ‘Beef‘. Det er hans første store hovedrolle siden Oscar-sejren.

‘Rental Family’ fortæller historien om en nedslidt skuespiller (Brendan Fraser) i Tokyo, som bliver ansat som den typiske amerikaner i et japansk udlejningsfamiliefirma. Et job, der fører ham på en uventet rejse mod selverkendelse gennem de roller, han spiller i andre menneskers liv.

Brendan Fraser har oplevet en bemærkelsesværdig karriere-renaissance, der begyndte med Darren Aronofskys ‘The Whale’, et drama, der ikke alene indbragte ham store priser, men også genopvakte filmindustriens interesse for ham.

Senest brillerede han i en scenestjælende rolle som forsvarsadvokat i Martin Scorseses ‘Killers of the Flower Moon’.

Optagelserne til ‘Rental Family’ starter til foråret, og filmen har endnu ikke fået en premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af