Donald Glovers nye ‘Mr. and Mrs. Smith’-serie har premieredato på plads

Donald Glovers nye ‘Mr. and Mrs. Smith’-serie har  premieredato på plads
Maya Erskine og Donald Glover i 'Mr. and Mrs. Smith'. (Foto: Prime Video)

Ligesom så mange andre titler er 2023-premieren på Donald Glovers ventede nyfortolkning af 00’er-filmen ‘Mr. and Mrs. Smith’ blevet udskudt på grund af den nu overståede Hollywood-strejke.

En ny premieredato er imidlertid kommet på plads. Alle seriens otte afsnit lander således på Prime Video 2. februar 2024, skriver Deadline.

Donald Glover, der tidligere blandt andet har skabt serien ‘Atlanta’ og lavet musik under kunstnernavnet Childish Gambino, har skrevet ‘Mr. and Mrs. Smith’-serien sammen med Francesca Sloane. Hun har forfattererfaring fra netop ‘Atlanta’ samt ‘Fargo’-serien.

Doug Limans oprindelige film ‘Mr. and Mrs. Smith’ fra 2005 handler om et ægtepar bestående af to hemmelige spioner, spillet af Brad Pitt og Angelina Jolie, som, til begges overraskelse, bliver hyret til at slå hinanden ihjel.

I den nye seriefortolkning spiller Glover selv John Smith over for Maya Erskine som Jane Smith. På rollelisten optræder også Paul Dano, Michaela Coel og John Turturro.

Donald Glover har i et nyt interview med Indiewire forklaret, at han ikke har det store forhold til den originale film, og at serien bliver markant anderledes.

»Den bliver helt sikkert anderledes for en masse mennesker, hvilket, jeg synes, er godt. Du kan altid gå tilbage og se den gamle, men den her giver dig en anderledes følelse. Folk bliver helt sikkert chokeret«, siger Glover, som har lagt sit fokus på ægteskabet i nutidens virkelighed.

»Hvorfor bliver folk overhovedet stadig gift? Halvdelen af det ender i skilsmisse – hvad er formålet?«‚ siger han til Indiewire.

»Lad os lave en serie, der behandler forhold, men fra det her synspunkt, mere fokuseret på, hvad et ægteskab virkelig er – og tillid og samarbejde og ensomhed og alle de ting. Jeg ville bare gerne have, at den skulle tale til folk lige nu, for hvorfor føler vi os ensomme i en tid med overflod? Det handlede filmen ikke om«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af