‘Euphoria’-skuespiller afviser rygter om dårligt arbejdsmiljø: »Mange unge skuespillere er måske ikke opgaven voksen«

‘Euphoria’-skuespiller afviser rygter om dårligt arbejdsmiljø: »Mange unge skuespillere er måske ikke opgaven voksen«
Colman Domingo i 'Euphoria'. (Foto: HBO)

Sam Levinson, skaberen af både ‘Euphoria’ og ‘The Idol’, har flere gange være genstand for rygter om dårlige arbejdsvilkår på sine serier.

Senest blev ‘The Idol’-produktionen kaldt et »shitshow« af anonyme kilder. Før det florerede der ifølge Entertainment Weekly, der refererer til en artikel fra The Daily Beast, rygter om ubehageligt drama på ‘Euphoria’-settet og meget lange arbejdsdage, som kunne komme op på 15 til 17 timer.

At der skulle være dårlige arbejdsvilkår på ‘Euphoria’-produktionen kan skuespiller Colman Domingo, der spiller Rues afvænningsmentor Ali Muhammed, dog slet ikke genkende. Det fortæller han i et interview med The Independent i anledning af den nye film ‘Rustin’.

»Jeg vil ikke affærdige andres oplevelse. Men arbejde i tv er lange arbejdsdage. Nogle gange arbejder man op til 14 timer om dagen. Og så er du nødt til at tage hjem og forberede dig. Du er nødt til virkelig at leve og arbejde på en meget systematisk måde. Mange unge skuespillere er måske ikke opgaven voksen eller har ikke den samme arbejdsmoral«, siger 53-årige Colman i interviewet.

»Jeg har været i denne branche i 32 år. Jeg ved, hvad hårdt arbejde er. Så da jeg hørte de ‘rapporteringer’, tænkte jeg: ‘Hvor kommer det her fra? Det er bare en normal arbejdsdag’. Vær professionel«. fortsætter skuespilleren, hvorefter han roser Sam Levinson.

»Der er ingen, som kommer til at behandle dig dårligt på ‘Euphoria’-settet. Sam Levinson er glad og samarbejdsvillig og kunne ikke være en større fortaler for sine skuespillere«.

Tidligere har også ‘Euphoria’-stjernen Sydney Sweeney taget Sam Levinson i forsvar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af