Sydney Sweeney forsvarer ‘Euphoria’-skaber Sam Levinson

Sydney Sweeney forsvarer ‘Euphoria’-skaber Sam Levinson
Sydney Sweeney som Cassie Howard i 'Euphoria' sæson 2. (Foto: HBO)

Sam Levinson har som skaberen bag ‘Euphoria’ og senest den kontroversielle ‘The Idol’ vakt kontrovers gentagende gange.

‘Euphoria’-skuespiller Sydney Sweeney forsvarer dog instruktøren i et interview med Variety.

»Du har mig, du har Z (Zendaya, red.), du har alle de her meget stærke og selvstændige kvinder. Hvis der var noget, vi ikke følte os komfortable med, eller vi så noget, vi ikke brød os om, sagde vi alle sammen noget«, lyder det fra skuespilleren.

Op til premieren af Levinsons seneste serie ‘The Idol’, som han skabte sammen med The Weeknds Abel Tesfaye, beskrev kilder fra produktionen deres arbejdsforhold som et »shitshow«. Mens serien kørte regnede det også ned med kritik, der blandt andet gik på skildringen af hovedpersonen Jocelyn, som blev spillet af Lily Rose-Depp. Derudover er Levinson løbende blevet kritiseret for, at ‘Euphoria’ indeholder en stor mængde sex- og nøgenscener med seriens unge cast. Her har Sydney Sweeney især været omdrejningspunkt, da hendes karakter Cassie ofte optrådte letpåklædt.

»Det er svært at se nogen blive fuldstændig svinet til i offentligheden og i medierne, når ingen af dem faktisk er der (under optagelserne, red.). Vi er til stede, og åbenlyst arbejder vi stadig på serien, og vi er stadig støttende«, fortæller Sweeney.

I hendes øjne er kritikken af Levinson og serien misforstået.

»Pointen er at gøre folk ukomfortable og at tænke ud af boksen. Hvad er ellers meningen med kunst? I mit tilfælde føler jeg mig så fri og selvsikker nu. Og det er noget, jeg har fundet gennem Cassie«, udtaler hun.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af