Jared Leto er klatret op i toppen af Empire State Building

Jared Leto er klatret op i toppen af Empire State Building
Jared Leto klatrede op i Empire State Building (Foto: Roy Rochlin/Getty Images for Empire State Realty Trust)

Hvorfor er Jared Leto kravlet hele vejen op i toppen af Empire State Building?

Det var spørgsmålet, efter skuespilleren og musikeren i går kunne ses i en gestus, der var The Human Fly fra ‘The Simpsons’ værdig. Leto blev således det første menneske, der besteg Manhattans fjerdehøjeste bygning. Han startede ved 86. etage, hvorefter han tog turen til toppen, 381 meter fra jorden, på cirka 20 minutter. Det skriver Today.

I virkeligheden var de færreste nok helt så overraskede, som de kunne have været, for Jared Leto er efterhånden blevet synekdotisk med den slags skøre uprovokerede adfærd.

Anledningen var promovering af den 51-årige stjernes kommende verdensturné med bandet 30 Seconds to Mars.

»Jeg var mere spændt end nervøs (…). Men hvis jeg skal være ærlig, var det virkelig, virkelig svært. Det var meget sværere, end jeg troede, det ville være«, udtalte Leto til Today.

Du kan se video af stuntet her, som er blevet delt af Live Nation.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke engang første gang i år, Jared Leto forsøger at komme til tops helt fysisk. I sommer bungee jumpede han på scenen ved 30 Seconds To Mars’ koncert ved Lollapalooza og besteg ved en anden lejlighed en hotelmur i Berlin, uden at nogen helt vidste hvorfor. Det skriver Entertainment Weekly.

Gennem tiden har især Letos ry som Hollywoods mest irriterende method actor trukket overskrifter med rygter om, at han sendte Margot Robbie en død rotter i forbindelse med sin rolle som Joker i ‘Suicide Squad’, hvilket han senere afviste. Leto vedkendte sig dog, at han distribuerede analkugler og brugte kondomer til sine medspillere i filmen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af