Taika Waititi afslører, hvorfor han lavede ‘Thor: Ragnarok’

Taika Waititi afslører, hvorfor han lavede ‘Thor: Ragnarok’
Taika Waititi. (Foto: Jeff Kravitz/ FilmMagic via Getty Images)

Instruktør Taika Waititi er helt åben om, hvorfor han blev en del af Marvel-universet med den storroste ‘Thor: Ragnarok’ fra 2017.

»Jeg havde ingen interesse i at lave en af de her film«, siger Waititi i podcasten ‘Smartless’ til de tre værter Jason Bateman, Will Arnett og Sean Hayes.

»Det var ikke en del af min karriereplan som en auteur. Men jeg var fattig og havde lige fået mit andet barn, og jeg tænkte, ‘Ved du hvad? Det her ville være en fantastisk mulighed for at forsørge mine børn«, fortsætter han.

Instruktøren forklarede, at han i sin barndom ikke havde stor interesse for Thor og de tilhørende tegneserier. Selv da han begyndte sin research af den nordiske gud i forbindelse med filmen, vedblev manglen på interesse.

»Lad os være ærlige. ‘Thor’ var den mindst populære franchise. Jeg læste aldrig selv ‘Thor’-tegneserier som barn. Det var den tegneserie, jeg ville tage op og tænke ‘Øv’«, siger Waititi.

Waititi mente derfor, at hans primære bidrag til Chris Hemsworths fortolkning af Thor ville være at tilføre mere karakter og personlighed. Og det må man sige, at han opnåede med sin egen humoristiske tilgang til den ellers seriøse Thor.

Værten Jason Bateman påpeger da også, at det alligevel må have været sjovt at lave ‘Thor: Ragnarok’, da Waititi vendte tilbage med ‘Thor: Love and Thunder‘, hvilket instruktøren nikker anerkendende til.

Dog fastslår han, at han med stor sandsynlighed ikke vil være involveret i Thor 5, og det er han helt okay med, siger han.

Men måske hvis lønchecken er stor nok?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af