Afdeling Q har fået ny tredjemand i den mysteriespækkede trailer til ‘Den grænseløse’

Afdeling Q har fået ny tredjemand i den mysteriespækkede trailer til ‘Den grænseløse’
'Den grænseløse'. (Foto: Armands Virbulis/ Nordisk Film)

Afdeling Q-trioen bliver kaldt til Bornholm i den kommende thrillerfortsættelse ‘Den grænseløse’, der som nytilføjelse har fået instruktør Ole Christian Madsen bag roret såvel som et nyt ansigt i rollen som Assad.

Den første fulde trailer er landet, hvor selvmord og en gammel sag om et lig i et træ kalder på efterforskernes opmærksomhed.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Carl Mørck er nemlig nødsaget til at følge med Rose og Assad til klippeøen, hvor en uafklaret sag om mordet på en ung kvinde må genåbnes.

Det sker efter en af Mørcks gamle kollegaer har taget livet af sig med hans navn skrevet på hånden. Snart finder holdet ud af, at »Alberte Schneider-sagen fuckede hele øen op« og blev lukket under mystiske omstændigheder. Sagen viser sig desuden at trække tråde til både en solkult med Joachim Fjelstrup som leder såvel som den unge kvindes halvsleske gamle flamme spillet af Rasmus Bjerg.

Ulrich Thomsen og Sofie Torp får ny tredjemand i form af Afshin Firouzi, der overtager rollen som Assad, som i forrige film, ‘Marco Effekten’, blev spillet af Zaki Youssef. Firouzi har tidligere kunne ses i DR-serien ‘Fredløs’ og hospitalsserien ‘Dag og Nat’ på TV 2.

Erfarne Ole Christian Madsen, der er kendt for ‘Flammen & citronen’, ‘Superclasico’ og senest ‘Krudttønden’, har overtaget instruktørstolen efter Martin Zandvliet mens Jakob Weis (‘Toves værelse’, ‘Den tid på året’) står bag manuskriptet.

I det resterende cast finder man Helle Fagralid, Rasmus Bjerg, Søren Malling og den svenske skuespiller Hedda Stiernstedt.

‘Den grænseløse’ får premiere 1. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af