’Blue Eye Samurai’ forlænget med sæson 2

’Blue Eye Samurai’ forlænget med sæson 2
'Blue Eye Samurai'. (Foto: Netflix)

Netflix’ storroste animationsserie om den hævntørstige samurai Mizu (Maya Erskine) var noget så sjældent som en voksenanimationsserie, der ikke var en raunchy komedieserie.

Nu har Netflix forlænget serien med en anden sæson. Det skriver Deadline.

»Da vi begyndte på dette projekt, forpligtede vi os til at tage denne meget personlige historie sat i Edo-periodens Japan og levendegøre den på den mest autentiske og smukkeste måde muligt. Vores animatorer, historikere, musikere, kampsportsudøvere og stemmeskuespillere gjorde dette til virkelighed ud over vores forventninger«, fortæller seriens skabere Amber Noizumi og Michael Green til Netflix.

I seriens første sæson fulgte man Mizu med de blå øjnes hævntogt mod våbenhandleren Fowler (Kenneth Branagh). Hvad anden sæson vil handle om, er endnu ikke offenliggjort, men skal man tro Noizumi og Green, bliver den mindst lige så blodig og actionfyldt som den første:

»Vi er taknemmelige til hele vores hold og vores seere fra hele verden, som har vist så meget passion for Mizu og hendes hævntogt. Mizu har meget mere blod at udgyde!«.

‘Blue Eye Samurai’ kan ses på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af