Lena Dunham arbejder på romcom-serie til Netflix – løst baseret på sit eget forhold

Lena Dunham arbejder på romcom-serie til Netflix – løst baseret på sit eget forhold
Lena Dunham i 2022. (Foto: Amy Sussman/WireImage/Getty Images)

Lena Dunham dominerede zeitgeisten i 2010’erne med HBO-serien ’Girls’.

Siden har hun markeret sig som kompetent spillefilminstruktør med middelalder coming-of-age-filmen ’Catherine Called Birdy’ og sexkomedien ’Sharp Stick’, der begge fik fem stjerner af Soundvenues anmeldere.

Men nu vender hun altså tilbage til serieverdenen med Netflix-serien ‘Too Much’. Dunham skal skrive og instruere serien i samarbejde med sin mand, musikeren Luis Felber. Det skriver Variety.

Komiker Megan Stalter og ’The White Lotus’-skuespiller Will Sharpe skal spille over for hinanden i en romantisk komedieserie på ti afsnit.

Stalter skal spille Jessica, en newyorker i midt-30’erne, som i sin arbejdsnarkomani har isoleret sig fra alle, hun kender. Ensom og plaget af konsekvenserne af sin egen tarvelige adfærd ser hun ingen anden udvej end at rive sit liv op med roden og flytte til London.

Her møder hun den jævnaldrende musiker Ethan (Sharpe), der beskrives som »evigt 18 år gammel, iklædt som en punket nisse«. Ethan er opvokset mellem kostskoler og sin familie i Japan og bakser i nutiden med en række traumer, som han behandler med ligegyldige hookups.

De to er umiddelbart ikke et oplagt match, men serien beskrives trods alt en romantisk komedie, så mon ikke der vil opstå sød musik mellem det umage par?

Serien er ifølge The Line of Best Fit løst baseret på Dunham og Felbers eget liv og de udfordringer de mødte i et amerikaner/brite-forhold.

Premieredatoen på ‘Too Much’ kendes ikke endnu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af