Daniel Craig og Charlize Theron skal spille tyvepar i kommende heist-thriller

Daniel Craig og Charlize Theron skal spille tyvepar i kommende heist-thriller
Daniel Craig og Charlize Theron i 2019. (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

Filmen ’Two for the Money’ med Daniel Craig og Charlize Theron i hovedrollerne er et af Hollywoods mest ombejlede projekter, og nu har Apple vundet budkrigen.

Det skriver The Hollywood Reporter.

Filmen beskrives som en heist-thriller og skal handle om to tyve (Craig og Theron), hvis forhold udvikler sig over tre vovede kup. Meget mere vides ikke om plottet, men manuskriptet sammenlignes med 1940’er-komedien ‘His Girl Friday’.

Justin Lin, kendt som instruktør på ‘Fast & Furious’-franchisen, skal instruere. Manuskriptet forfattes af Dan Mazeau, der tidligere har skrevet ’Fast X’ samt den kommende Netflix-film ’Damsel’ med Mille Bobby Brown i hovedrollen.

Mazeau og Lin fik idéen til filmen under udviklingen af ’Fast X’ og pitchede den til Theron, som efter sigende var så vild med »Cary Grant-Rosalind Russell (hovedrolleindehavere i ‘His Girl Friday’, red.) vittig dialog-viben«, at hun sagde ja til at både spille med og producere filmen.

Som producer og hovedrolleindehaver var det også hende, der fik den fikse idé, at Daniel Craig skulle medvirke.

Optagelserne på ‘Two for the Money’ er ikke begyndt endnu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af