Florence Pugh blev ramt i hovedet, da fans smed ting på scenen ved ‘Dune’-event

Florence Pugh blev ramt i hovedet, da fans smed ting på scenen ved ‘Dune’-event
Florence Pugh til 'Oppenheimer'-premiere i Storbritannien. (Foto: Samir Hussein/WireImage)

Der har længe været en irriterende tendens i gang, hvor koncertgængere smider ting som mikrofoner, kyllingenuggets og shotsrør efter optrædende musikere på scenen, hvilket er gået ud over nogle af tidens største navne.

Nu oplever filmverden måske det samme. I hvert fald fik Florence Pugh et indtil videre uspecificeret objekt i hovedet under et presseevent for ‘Dune 2’ i weekenden. Det skriver blandt andre Deadline.

Skuespilleren deltog i et ‘Dune: Del 2’-panel under Comic-Con i São Paulo. I en video fra eventet, som er delt på X, kan man se Pugh posere sammen med medspillerne Timothée Chalamet, Austin Butler, Zendaya og filmens instruktør Denis Villeneuve, da hun pludselig bliver ramt af noget, som en person i publikum har kastet afsted mod scenen.

Mens Timothée Chalamet og Zendaya medvirkede i den første ‘Dune’ som Paul Atreides og Chani, er Florence Pugh og Austin Butler nytilføjelser til castet i toeren som Prinsesse Irulan og Feyd-Rautha Harkonnen.

‘Dune: Del 2’ var planlagt til premiere november i år, men blev udskudt til marts 2024 i forbindelse med skuespillerstrejken i Hollywood. Nu er premieren til gengæld blevet rykket frem til 28. februar på dansk jord.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af