Manuskriptet til ’I Am Legend’-efterfølger er klar ifølge Will Smith

Manuskriptet til ’I Am Legend’-efterfølger er klar ifølge Will Smith
Will Smith i 'I am Legend'. (Foto: PR)

Will Smith har længe teaset en efterfølger til den postapokalyptiske pandemi-film ’I Am Legend’. Sidste år kunne Soundvenue rapportere, at en toer var på vej, hvor Will Smith og Michael B. Jordan skulle spille overfor hinanden.

Nu er manuskriptet på filmen endelig færdigudviklet. Det skriver Screen Daily.

Filmens stjerne, Will Smith, deltog nemlig i Red Sea International Film Festival i Saudi Arabien, hvor efterfølgeren kom på tale under en q&a:

»Jeg har et opkald med Michael B. Jordan i morgen. Manuskriptet er lige kommet«, fortalte han.

En efterfølger til filmen, hvor Will Smith spiller med, virker umiddelbart som et umuligt projekt, da hans karakter ofrede sig selv i slutningen af originalen. Men det har holdet bag allerede udtænkt en løsning på:

»Jeg afslører nok for meget nu… Vi går med mytologien fra dvd-versionen, hvor min karakter overlever. Jeg kan ikke fortælle meget mere, men Michael B. Jordan er med, og vi gør det«, fortalte Smith.

Han refererer her til en alternativ slutning på filmen, hvor hans karakter i stedet for at eksplodere zombie-vampyrerne med en håndgranat, hjælper dem – og derfor overlever.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvad filmen nærmere skal handle om, eller hvem Michael B. Jordan skal spille er stadig henlagt til det uvisse.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af