‘Wednesday’-spinoff på vej – endnu et medlem af Familien Addams får sin egen Netflix-serie

‘Wednesday’-spinoff på vej – endnu et medlem af Familien Addams får sin egen Netflix-serie
Jenna Ortega i 'Wednesday'. (Foto: Netflix)

En goth-teenager med morderiske tendenser lyder ikke umiddelbart som et sikkert streaminghit, men ‘Wednesday’ blev hurtigt én af Netflix største succeser.

For seriens hovedrolleindehaver Jenna Ortega blev serien et karrieredefinerende øjeblik, og for Netflix blev den et uovertruffent hit, som den mest populære serie på engelsk.

Så det kommer næppe som en overraskelse for nogen, at Netflix ønsker at udvide ‘Wednesday’-universet. Udover en anden sæson af ‘Wednesday’, er det nu et andet medlem af Addams-familiens tur til at få sin egen serie.

Netflix planlægger ifølge Bloomberg en hel spinoff-serie omkring Wednesdays blege onkel, Uncle Fester, der i serien spilles af den komiske skuespiller Fred Armisen (‘Big Mouth’, ‘Los Espookys’). Armisen dukkede op i et enkelt afsnit af ‘Wednesday’, hvor Fester hjælper sin niece med at finde det monster, der terroriserer hendes skole.

Projektet er stadig i sin spæde start, så detaljer om plottet, eller hvem der skal stå bag serien, kendes derfor ikke endnu.

Netflix pønser angiveligt på en hel franchise omkring ‘Addams Family’-universet, der blev etableret i streaminglandskabet med ‘Wednesday’. Så er det heldigt, at der er rigeligt med medlemmer af Addams-familien til potentielle spinoffs.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af