Ariana DeBose syntes slet ikke Bella Ramseys joke om hende ved prisshow var sjov – se reaktionen

Ariana DeBose syntes slet ikke Bella Ramseys joke om hende ved prisshow var sjov – se reaktionen
Ariana DeBose i 'West Side Story'. (Foto: PR)

Det meste af publikummet ved sidste uges Golden Globe-uddeling var mildest talt misfornøjede over Jo Koys præstation som vært, hvor en joke om ‘Barbie’ ramte virkelig skævt, og Taylor Swifts ansigtsudtryk sagde det hele, da han lavede en vittighed på hendes bekostning.

Ved gårsdagens Critics Choice Awards var den gal igen, hvor det denne gang var Ariana DeBose, der var misfornøjet over måden, hun blev nævnt på.

Det skete da Bella Ramsey skulle præsentere og uddele prisen for bedste sang sammen med musicalstjerne Anthony Ramos (‘Hamilton’, ‘In the Heights’).

Her skelenede ‘The Last of Us’-skuespilleren mellem de filmsange, der blev »leveret af nogle af musikindustriens mest kendte stemmer«, hvilket talte Billie Eilish, Lenny Kravitz og Dua Lipa, og så »skuespillere der tror, de også er sangere«. Her blev Ariana DeBose nævnt sammen med Ryan Gosling og Jack Black. Hun var nomineret for sangen ‘This Wish’ fra Disney-filmen ‘Wish’.

Efter bemærkningen var det tydeligt at se på Ariana DeBoses ansigt, at hun ikke var imponeret over joken, der underkendte det profesionelle sangtalent, DeBose har som anerkendt musicalskuespiller.

Det kommenterede DeBose, der har udfoldet sit Tony-nominerede sangtalent på Broadway og i 2021 vandt en Oscar for sin birolle i Steven Spielbergs genindspilning af ‘West Side Story”, senere i en Instagram-story, hvor hun blot skrev: »Nej, jeg syntes ikke det var sjovt. Lol« (via Deadline).

Det var i sidste ende Ryan Gosling, der tog prisen for ‘Barbie’-hittet ‘I’m Just Ken’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af