Ayo Edebiris Golden Globe-tale levede op til kaosenergien fra ‘The Bear’

Ayo Edebiris Golden Globe-tale levede op til kaosenergien fra ‘The Bear’
Ayo Edebiri ved Golden Globes 2024. (Foto: Rich Polk/Golden Globes 2024/Golden Globes 2024 via Getty Images)

Skuespiller Ayo Edebiri har haft en imponerende 2023.

Her har hun kunne ses i alt fra store roller i ‘The Bear’ og ‘Bottoms’, mens hun samtidig er dukket op i forbifarten i buzz-projekter som komedien ‘Theater Camp’, sæson to af sitcom-serien ‘Abbott Elementary’, et afsnit af ‘Black Mirror’, og som gæsteoptrædende i tredje sæson af ‘I Think You Should Leave With Tim Robinson’ samt indiefilmen ‘The Sweet East’.

Ved gårsdagens Golden Globes sparkede den 28-årige skuespiller 2024 i gang med prisen for bedste præstation fra en kvindelig skuespiller i en tv-serie i komedie- eller musicalkategorien. Den vandt hun for rollen som den ambitiøse køkkenchef Sydney i ‘The Bear’ og leverede en tale, der i den grad vakte mindelser om forvirringen i selvsamme serie.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Edebiri er kendt som en skarptunget og kæk komiker, men i talen var det unge talent tydeligt både overrasket, begejstret og ikke mindst rørt over prisen. Hun stirrede benovet ud i luften, mens hun takkede sin familie, sine ‘The Bear’-kollegaer og ikke mindst sine agenter og manageres… assistenter! Dem lød der nemlig et udtrykkeligt tak til – »de folk der svarer på mine e-mails – det er jer, der er ægte. Tak for at svare på mine skøre, skøre e-mails«.

Skuespilleren sluttede af med en taksigelsesrygdækning, hvor forvirringen dog fortsatte: »Hvis jeg glemte at takke dig, siger jeg undskyld. Medmindre du har været led eller noget. Okay, farvel!«, rundede hun af.

Blandt de andre nominerede var Rachel Brosnahan for ‘The Marvelous Mrs. Maisel’, Quinta Brunson for ‘Abbott Elementary’, Elle Fanning for ‘The Great’, Selena Gomez for ‘Only Murders in the Building’ og Natasha Lyonne for ‘Poker Face’.

Edebiri er også nomineret, når den forsinkede Emmy-uddeling afholdes senere på måneden, så der kan man håbe på en tale med lige så hektisk energi.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af