Christopher Nolan kalder Emma Stone-serien ‘The Curse’ »utrolig« i nyt interview med skaberne bag

Christopher Nolan kalder Emma Stone-serien ‘The Curse’ »utrolig« i nyt interview med skaberne bag
Christopher Nolan omkring premieren på 'Interstellar' i 2014. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Christopher Nolan er fan af ‘The Curse’.

Det er ganske tydeligt i et nyt, 30 minutter langt interview, hvor ‘Oppenheimer’-instruktøren udspørger og nørder med de to mænd bag serien, Nathan Fielder og Benny Safdie.

‘The Curse’, som fik seks stjerner af Soundvenues anmelder, har Emma Stone og Nathan Fielder i hovedrollerne som et ægtepar, der er i gang med at indspille et relativt mislykket husrenoveringsprogram med titlen ’Flipanthropy’. Parrets mission er at istandsætte boliger på bæredygtig vis og samtidig også vil hjælpe arbejdsløse medborgere. De er bare blinde for, at de mest af alt er medskyldige i gentrificering af det fattige lokalmiljø.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Undervejs i interviewet kalder Nolan serien »utrolig« og sammenligner ‘The Curse’s særegne tone med David Lynchs serieklassiker ‘Twin Peaks’.

»Du går tilbage til ting som ‘Twin Peaks’ eller ‘The Prisoner’ eller Dennis Potters ‘Singing Detective’ og den slags, så du er et fantastisk sted, og jeg kan ikke vente med at nå til klimakset«, siger Nolan.

I interviewet gennemgår showrunner-duoen, hvordan de skabte serien. Nathan Fielder forklarer blandt andet, at idéen til ‘The Curse’ udsprang fra en virkelig oplevelse, fra dengang Fielder lige var flyttet til Los Angeles. En kvinde tiggede ham for penge, og da han afslog hende, sagde hun: »Jeg forbander dig«. I sidste ende hævede han 20 dollar til hende, og spurgte, om forbandelsen var blevet ophævet, hvortil hun svarede: »Ja«.

‘The Curse’ kan ses på SkyShowtime.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af