Kaitlyn Dever skal spille omdiskuteret karakter i ‘The Last of Us’ sæson to

Kaitlyn Dever skal spille omdiskuteret karakter i ‘The Last of Us’ sæson to
Kaitlyn Dever i 'Unbelievable'. (Foto: Netflix)

Til foråret er planen, at optagelserne til anden sæson af hitserien ‘The Last of Us’ omsider går i gang.

Her vil den unge Hollywood-stjerne Kaitlyn Dever gøre Pedro Pascal og Bella Ramsey selskab. Hun er nemlig blevet castet i rollen som Abby, skriver Deadline.

Anden sæson af ‘The Last of Us’ er baseret på spilefterfølgeren ‘The Last of Us II’ fra 2020, hvor Abby er én af de spilbare protagonister. Den nye karakter er en soldat fra Washington Liberation Front, som er på jagt efter hævn. Af årsager, som ikke kan beskrives uden at ryge ind i spoiler-territorium, var karakteren ganske polariserende blandt spillets fans.

»Vores castingproces til sæson to har været identisk med sæson et: Vi leder efter verdensklasseskuespillere, som legemliggør karakterernes sjæl fra kildematerialet«, siger ‘The Last of Us’-seriens skabere Craig Mazin og Neil Druckmann til Deadline om castingen af Dever, der blandt andet har ‘Booksmart’, ‘Unbelievable’ og ‘Dopesick’ på cv’et.

»Intet betyder mere end talent, og vi er begejstrede for at have en hyldet skuespiller som Kaitlyn til at støde til Pedro, Bella og resten af vores familie«.

‘The Last of Us’ sæson to får sandsynligvis premiere engang i 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af