Produktionen var målløs, da Barry Keoghan improviserede vild sexscene i ‘Saltburn’

Produktionen var målløs, da Barry Keoghan improviserede vild sexscene  i ‘Saltburn’
Barry Keoghan i 'Saltburn'. (Foto: Amazon Studios)

Spoiler alert: Artiklen beskriver afgørende scener og handlingspunkter i filmen ‘Saltburn’.

Den komiske thriller ‘Saltburn’ har fået stor opmærksomhed, katapulteret 00’er-hittet ‘Murder on the Dancefloor’ til tops på hitlisterne og er blevet TikToks yndlingsfilm – ikke mindst på grund af flere scener, hvor hovedrolleindehaver Barry Keoghan gør vilde ting som at slubre Jacob Elordis badevand.

Men en af de mere morbidt seksuelle scener har også gjort indtryk. Og den bliver ikke bliver mindre syret, når man finder ud af, at den blev improviseret frem af den irske stjerne.

Nemlig den scene, hvor hans karakter Oliver har meget intim omgang med et gravsted, hvor Jacob Elordis karakter Felix ligger begravet. Chokket publikum har følt over scenen lader til også at have været til stede under optagelserne.

»Jeg tror ikke, der var nogen, som sagde noget i et stykke tid«, beskrev Keoghan reaktionen på settet i et interview med Esquire.

»Du ved, jeg havde også mudder udover det hele. Der er mange skøre ting, jeg har gjort for den film«, fortsatte han.

Instruktør Emerald Fennell har tidligere fortalt Entertainment Weekly, at det var planlagt, at Oliver-karakteren skulle gå meget tæt på graven, kysse den og stikke sine fingre i den.

Da de skulle skyde scenen, besluttede hun sig dog for at opfordre Keoghan til at gå endnu tættere på.

»Jeg talte med Barry den morgen, og jeg sagde bare, ‘jeg ved ikke, Barry. Jeg tror, at han ville… lyne ned. Og Barry sagde bare, ‘Jep’«, har hun udtalt.

Keoghan har også fortalt Variety, at han havde en idé til, hvor scenen kunne bevæge sig hen og derfor bad om et lukket set, hvor kun fotografen Linus Sandgren, Fennell, ham selv og en manuskript-supervisor var tilstede.

»For mig handlede det ikke om at kneppe graven, det var mere om, (…) hvad man skal stille op med den her besættelse; den gør mig forvirret og umenneskelig på en måde«, har beskrevet det yderligere over for Entertainment Weekly.

‘Saltburn’ kan ses på Prime Video.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af