Se den nye Assad i seng med Carl Mørck i første klip fra den kommende Afdeling Q-film ‘Den grænseløse’

Se den nye Assad i seng med Carl Mørck i første klip fra den kommende Afdeling Q-film ‘Den grænseløse’
Afshin Farouzi og Ulrich Thomsen i 'Den grænseløse'. (Foto: Nordisk Film)

Når den nye ‘Afdeling Q’-film får premiere i starten af februar, bliver noget af det mest spændende at opleve den nye Assad.

I rebootet af Jussi Adler-Olsen-filmserien med ‘Marco effekten’ spillede Zaki Youssef Carl Mørcks makker, mens Ulrich Thomsen overtog rollen som den vrantne efterforsker.

Men i den kommende ‘Den grænseløse’ er Youssef erstattet af talentfulde Afshin Firouzi, der tidligere har imponeret i serierne ‘Dag og nat’ og ‘Fredløs’.

Nu får vi det første klip fra filmen, der giver et indtryk af dynamikken mellem Assad og Carl.

Og mens det umage makkerpar kæmper om dobbeltsengen, er der i hvert fald noget, der tyder på, at noget af den humor, man savnede i den mørke og alvorlige ‘Marco effekten’, er tilbage på tapetet nu:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I Ole Christian Madsens film bliver trioen sat til at opklare en gammel sag om en myrdet kvinde på Bornholm. Her kommer de i kontakt med en uhyggeligt spirituel kult, der har Joachim Fjelstrup som den magnetiske leder Atu.

‘Den grænseløse’ får biografpremiere 1. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af