Soundvenue Live: Se uovertruffen Nicolas Cage i norsk stortalents dybt opfindsomme ‘Dream Scenario’

Soundvenue Live: Se uovertruffen Nicolas Cage i norsk stortalents dybt opfindsomme ‘Dream Scenario’
Nicolas Cage i 'Dream Scenario'. (Foto: A24)

Nicolas Cages »bedste rolle i nyere tid« har været meldt op med jævne mellemrum det seneste årti.

Men vi er nødt til at gøre det igen, for skuespilleren leverer sin mest dybfølte præstation siden ’Adaptation’ i den sorthumoristiske ’Dream Scenario’, som du kan opleve før alle andre, når Soundvenue i samarbejde med Call me inviterer til forpremiere på filmen 6. februar i Empire Bio (køb billet HER).

Bag A24-filmen står et af Skandinaviens største talenter, Kristoffer Borgli, der imponerede med debuten ’Sick of Myself’, som altså har bragt ham direkte mod USA og en af klodens største stjerner.

Og man forstår godt, hvorfor Nicolas Cage har fundet filmens præmis pirrende:

Den handler nemlig om den grå og anonyme universitetsprofessor Paul Matthews, som pludselig uden nogen forklaring optræder i et utal af menneskers drømme!

Det giver ham en pludselig viral berømmelse, som han måske nyder mere, end han lige vil indrømme, og det bliver starten på en uforudsigelig, intelligent og skarp satire over celeb- og cancel-kulturen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom filmen således er beslægtet med Charlie Kaufman-perler som ’Evigt solskin i et pletfrit sind’ og ’Being John Malkovich’, er det samtidig en dybt original fortælling til tiden.

Før filmen laver Soundvenues filmredaktør quiz med fine præmier, og der er en popcorn og øl med i billetten, som serveres ved indgangen til salen. Plus Nicolas Cage-sovemasker!

Køb billet HER – og tilmeld Facebook-event HER.

’Dream Scenario’
6. februar 19.30
Empire Bio i København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af