Bong Joon-hos ‘Parasite’-opfølger med Robert Pattinson får premieredato – og vi skal vente alt for længe

Bong Joon-hos ‘Parasite’-opfølger med Robert Pattinson får premieredato – og vi skal vente alt for længe
Robert Pattinson i 'Mickey 17'. (Foto: Screenshot fra trailer/Warner)

Vi har med ængstelse fulgt udviklingen i release-strategien for Bong Joon-hos første film siden ‘Parasite’, ‘Mickey 17’ med Robert Pattinson i hovedrollen.

Vi udnævnte science fiction-filmen til den mest ventede film i 2024 på vores liste over de 50 mest imødesete titler, men kort efter forlød det, at premieren ville blive udsat fra den ellers annoncerede dato i marts.

Nu har Hollywood-branchemediet Deadline så nyt om premieredatoen. Og desværre kommer vi til at vente længe. Filmen åbner nemlig først 31. januar næste år.

Udskydelsen skyldes efter sigende blandt andet, at produktionen blev forsinket på grund af sidste års strejke i Hollywood.

Deadline bemærker, at det er en lidt underlig dato at vælge, da januar-februar sjældent er der, hvor man lancerer sine mest imødesete titler. Men grunden skal findes i, at man her har fået lovning på de store IMAX-sale, og så er premieren efter sigende også timet til det koreanske nytår.

Det normalt velinformerede Deadline skriver desuden, at en premiere på Cannes-festivalen i maj, som mange havde spået, aldrig har været på tale.

I filmen spiller Robert Pattinson hovedrollen som Mickey7, der er en såkaldt Expendable: En overflødig ansat på en ekspedition for at kolonisere isverdenen Niflheim. Mickey7 er ham, holdet tyer til, når missionen er særligt farlig.

Fortællingen er baseret på en roman af Edward Ashton.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af