Robert Pattinson indrømmer, at han har en »dyb, dyb frygt for ydmygelse«

Robert Pattinson indrømmer, at han har en »dyb, dyb frygt for ydmygelse«
Robert Pattinson. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Er stjerner virkelig bare ligesom os andre helt almindelige mennesker?

Robert Pattinson har for nylig indrømmet til Interview Magazine (i samtale med forfatter Jordan Firstman), at han har »en dyb, dyb frygt for ydmygelse«.

Indrømmelsen kommer, da Firstman spørger Pattinson, om han nogensinde har været med i et projekt, han slet ikke var engageret i.

Her svarer Pattinson nej, og det begrunder han med sin frygt for at blive udskammet. »Du kan sige, at det er et dårligt manuskript, eller at instruktøren er en nar eller bla bla bla, men når alt kommer til alt, vil ingen gå op i dine årsager. Det er dig, alle vil sige er kedelig. Og størstedelen af folk vil sige, at du er kedelig, selv når du gjorde dit bedste«, fortæller han.

Det kan tænkes, at det er den omfattende kritik fra hans medvirken i ‘Twilight’-sagaen, der refereres til. Pattinson har siden gennembruddet som teenvampyr formået at forvandle sit image til anerkendt kritikerdarling med film som Safdie-brødrenes ‘Good Time’ og Robert Eggers prestigegys ‘The Lighthouse’.

Skuespilleren var senest aktuel i ‘The Batman’, men han holder stadig fast i, at nedturen altid kan være lige om hjørnet.

»Jeg tænker konstant, at man vil bruge størstedelen af sit liv som arbejdsløs og desperat og med følelsen af, at man er en total fiasko. Jeg tror bare, at det er en del af livet«, lyder det i interviewet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af