Robert Pattinson og Amy Adams i hovedrollerne til ‘Don’t Look Up’-instruktørs seriemordersatire på Netflix

Robert Pattinson og Amy Adams i hovedrollerne til ‘Don’t Look Up’-instruktørs seriemordersatire på Netflix
Robert Pattinson i 'Tenet'.

Stjernerne Robert Pattinson, Amy Adams, Robert Downey Jr., Forest Whitaker og Danielle Deadwyler (‘Till’) er alle blevet bekræftet til Adam McKays kommende Netflix-komedie ‘Average Height, Average Build’. Det skriver Deadline.

Filmens syrede præmis lyder på, at Pattinson spiller en seriemorder, der hyrer en lobbyist (Amy Adams) til at påvirke det politiske system i håb om at lempe lovgivningen omkring mord.

Én mand ser dog ud til at blive et problem for morderen. En pensioneret men utrættelig politibetjent, spillet af Robert Downey Jr., der er på sporet af den udspekulerede seriemorder.

Altså lyder det lige præcist vildt nok til at være den næste satirefilm fra McKay, hvis seneste tre titler ‘The Big Short’, ‘Vice’ og ‘Don’t Look Up’, som han har både skrevet og instrueret, alle tacklede seriøse emner med en god portion humor.

McKay har skrevet manuskriptet til ‘Average Height, Average Build’ som han også instrurer. Måske kan man få et hint til inspiration bag lobbyisme-interessen i den antireklame, han lavede for olieselskabet Chevron, der udstiller deres rolle i massevis af dødsfald..

Det vides endnu ikke, hvornår filmen begynder optagelserne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af