Emma Stone takkede oprindeligt ja til ’The Curse’-rolle som en joke

Emma Stone takkede oprindeligt ja til ’The Curse’-rolle som en joke
Nathan Fielder og Emma Stone i 'The Curse'. (Foto: Showtime)

Det kan være svært at tyde sarkasme over sms.

Det lærte Emma Stone på den hårde måde, da hun blev kontaktet af Nathan Fielder i forbindelse med hans og Benny Safdies nye serie ’The Curse’.

»Vil du være med i det her show, som Benny Safdie og jeg har skabt. Intet pres«, lød det i den første sms-henvendelse fra Fielder. Angiveligt havde skuespilleren svaret jokende, at hun »elskede konceptet, karakteren, og præmissen«, selvom hun intet anede om programmet.

Det fortalte hun til Stephen Colbert som gæst i ’The Late Show with Stephen Colbert’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Stone havde ellers god grund til at tro, at Fielder ville fange joken. Med programmer som ’Nathan for You’ og ’The Rehearsal’ har Fielder cementeret sig selv som en cringe-komediens mester, med sin sarkastiske og deadpan-persona.

Stone måtte i et senere telefonopkald afsløre overfor Safdie og Fielder, at hun ikke vidste, hvad serien handlede om. Men da hun fik forklaret om præmissen, blev hun meget begejstret for at være med.

»Det er et godt eksempel på, at en dårlig joke, der falder til jorden, får dig bundet til en ti-episoders serie«, lød det fra Stone.

Den anmelderroste serie handler om ægteparret Whitney (Stone) og Asher Siegel (Fielder), hvis liv begynder at falde fra hinanden på grund af en forbandelse, mens de forsøger at promovere deres problematiske boligprogram ’Fliplanthropy’.

’The Curse’ kan ses på SkyShowtime.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af