»Et arthouse-mesterværk«: Se første ildevarslende trailer til Sundance-hittet ‘I Saw the TV Glow’

»Et arthouse-mesterværk«: Se første ildevarslende trailer til Sundance-hittet ‘I Saw the TV Glow’
Justice Smith og Brigette Lundy-Paine i 'I Saw the TV Glow' (Foto: PR)

Blandt de mest hypede titler fra årets udgave af den toneangivende indiefilmfestival Sundance finder man A24-producerede ‘I Saw the TV Glow’. Nu har gyserfilmen fået sin første trailer, skriver The Wrap.

‘I Saw the TV Glow’ er anden spillefilm af instruktørtalentet Jane Schoenbrun, der debuterede i 2021 med den hypede psykologiske gyser ‘We’re All Going to the World’s Fair’, som desværre ikke er kommet til Danmark.

Schoenbruns nye film følger en gruppe teenagere, der finder sammen over deres fælles kærlighed til den overnaturlige tv-serie ‘The Pink Opaque’. Da én af dem bliver mere og mere besat af serien, bliver fornemmelser for virkelighed og fiktion blandet sammen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen fik flotte anmeldelser ved premieren på Sundance og har i skrivende stund en metascore på 86 ud af 100 hos Metacritic, der samler (engelsksprogede) filmanmeldelser og finder gennemsnittet. »Et nyt arthouse-mesterværk«, lød det eksempelvis fra Mashable.

Et imponerende hold af indiemusikere har bidraget til soundtracket, herunder Phoebe Bridgers, Caroline Polachek, Yeule, Alex G og Snail Mail. Sidstnævnte spiller også en rolle i filmen over for de unge skuespiltalenter Justice Smith (‘Generation’) og Brigette Lundy-Paine (‘Glasslottet’).

Om ‘I Saw the TV Glow’ kommer til Danmark er endnu uvist.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af