Griselda Blancos søn sagsøger Netflix og kalder skildring af hans mor for »pinlig«

Griselda Blancos søn sagsøger Netflix og kalder skildring af hans mor for »pinlig«
Sofia Vergara i 'Griselda' (Foto: Netflix)

For to uger siden ramte serien ’Griselda’ Netflix med stor succes. Serien er baseret på historien om Griselda Blanco (Sofia Vergara), der var en af 1970’erne og 80’ernes mest berygtede narkohandlere.

Blanco bliver ofte refereret til titler som ’kokainens gudmor’ eller ’den sorte enke’ for sit uhyggeligt velsmurte narkokartel og sin koldblodige evne til at skaffe modstand af vejen.

I sin første uge på Netflix, toppede ’Griselda’ listen over serier i 89 lande, og Soundvenues anmelder kvitterede med fire stjerner. Det er dog ikke alle der er begejstrede for serien.

Som gæst i podcasten ’The Real Griselda’, beskriver Griselda Blancos eneste overlevende søn, (med det ‘The Godfather’-inspirerede navn) Michael Corleone Blanco, serien som en emotionel rutsjebanetur.

Blanco roser seriens fokus på hans mors kærlighed til sine børn, men pointerer, at der er en række faktuelle mangler ved serien, og at han »synes historien fortjener lidt mere«. I sønnens optik burde hans kriminelle mor få mere anerkendelse.

»Det er pinligt. Kvinden var den førende kokaindistributør i 1975. Hun skabte industrien«, lyder det.

Michael Corleone Blanco er i øjeblikket involveret i et søgsmål mod Netflix og hovedrolleindehaver Sofia Vergara, som han hævder gør uautoriseret brug af private detaljer fra hans litterære værker om sin familie.

Michael Corleone Blanco er det sidste levende medlem af Blanco-klanen, efter Griselda Blanco blev myrdet i Medellin i 2012. Hendes tre sønner, Michael Blancos brødre, led alle samme skæbne.

’Griselda’ kan streames på Netflix nu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af