Mangafænomenet ‘Naruto’ bliver til en live action-film

Mangafænomenet ‘Naruto’ bliver til en live action-film
Destin Daniel Cretton. (Foto: Frazer Harrison/FilmMagic)

Lionsgate arbejder på en live action-filmatisering af det populære manga- og anime-fænomen ‘Naruto’.

Det skriver The Hollywood Reporter, som endvidere kan afsløre, at der allerede er en instruktør tilknyttet projektet – nemlig Destin Daniel Cretton, der er bedst kendt for at instruere Marvel-filmen ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’, samt den prisvindende indiefilm ‘Short Term 12’.

Cretton kommer derudover også til at være både manuskriptforfatter og producer på filmen. Producerrollen kommer han dog ikke til at være alene om – den deler han med Avi Arad, Ari Arad, Emmy Yu, Jeyun Munford og Jeremy Latcham.

‘Naruto’s skaber, Masashi Kishimoto, har givet filmen sin velsignelse, og han kommer til at være direkte involveret i filmens produktion. The Hollywood Reporter citerer ham for følgende:

»Da jeg hørte, at Destin var blevet tilknyttet projektet, skete det tilfældigvis lige efter jeg havde set en af hans blockbuster-actionfilm, og at jeg selv havde tænkt, at han ville være den perfekte ‘Naruto’-instruktør. Efter at jeg har nydt hans andre film og forstået at hans ekspertise er at skabe solide dramaer om mennesker, er jeg overbevist om, at der ikke findes nogen anden, der ville kunne instruere ‘Naruto’. Da jeg rent faktisk mødte Destin, indså jeg endvidere, at han var en åbensindet instruktør, der var villig til at tage mod mit input, og jeg fik en stærk fornemmelse af, at vi ville være i stand til at arbejde sammen under produktionen«.

Det vækker altid lidt bange røster, når populære mangaer og animeer får Hollywood-makeovers. Men Netflix’ succes med ‘One Piece’ viser, at det sagtens kan lykkes at bryde forbandelsen. Så er det bare om at krydse fingre for, at ‘Naruto’-filmatiseringen vil tage ved lære af det, der fik ‘One Piece’ til at fungere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af