Nick Offerman kommenterer »homofobisk had« mod sin ‘The Last of Us’-rolle

Nick Offerman kommenterer »homofobisk had« mod sin ‘The Last of Us’-rolle
'The Last of Us'. (Foto: HBO Max)

Søndag løb endnu et prisshow, Film Independent Spirit Awards, af stablen. Her vandt Nick Offerman prisen for Bedste birolle i en ny tv-serie for sin mindeværdige præstation i tredje afsnit af HBO-hittet ‘The Last of Us’.

I den anledning langede Offerman ud efter det »homofobiske had«, som det rørende afsnit om Bill og Franks mangeårige kærlighedsforhold har mødt. Det skriver Deadline.

»Mange tak, Film Independent. Jeg er overrasket over at være i denne kategori, som er bananas«, indledte Offerman sin takketale.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Tak til HBO for at have modet til at deltage i denne fortælletradition, der virkelig er uafhængig. Historier, der har mod – så når homofobisk had kommer min vej og lyder: ‘Hvorfor skulle du gøre det til en homoseksuel historie?’, svarer vi: ‘Fordi du stiller sådan nogle spørgsmål. Det er ikke en homoseksuel historie, det er en kærlighedshistorie, dit røvhul«.

Nick Offerman vandt tidligere på året en Emmy for samme præstation.

‘The Last of Us’ er i øjeblikket i gang med optagelserne til anden sæson. Her får Bella Ramsey og Pedro Pascal selskab af blandt andre Kaitlyn Dever som den omdiskuterede karakter Abby.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af