»Sårende« Lindsay Lohan-joke fjernet fra ‘Mean Girls’-genindspilning

»Sårende« Lindsay Lohan-joke fjernet fra ‘Mean Girls’-genindspilning
Angourie Rice og Lindsay Lohan ved premieren på 'Mean Girls' 2024. (Foto: Jason Mendez/Getty Images for Paramount Pictures)

En af de få gode nyheder i den nylige genindspilning af ‘Mean Girls’ var da Lindsay Lohan medvirkede i en sød cameo. Det faldt til gengæld i mindre god jord, da skuespilleren efterfølgende fandt ud af, at der i en senere scene i filmen blev lavet en joke på hendes bekostning.

Nu er joken blevet fjernet i den version af ‘Mean Girls’, der kan ses på streaming. Det skriver Indiewire.

Det drejer sig om en sætning, der bliver sagt af Megan Thee Stallion til den afsluttende festscene i ‘Mean Girls’ 2024. I biografversionen af filmen siger rapperen »we are going back to red. Y2K fire crotch is back« til Cady Heron, Lohans gamle karakter, der i den nye film spilles af Angourie Rice.

Udtrykket »fire crotch« har negative konnotationer for Lohan, da det i 2006 blev brugt i en berygtet TMZ-video om hende. Lohan opdagede først efter filmens premiere, at det blev brugt i ‘Mean Girls’-genindspilningen, hvorefter en af hendes repræsentanter udtalte, at hun var blevet »meget såret og skuffet over referencen i filmen«. Det meddelte blandt andre Variety via The Messenger.

I streamingversionen af filmen er sætningen nu lavet om, så Megan Thee Stallion i stedet bare siger »we are going back to red«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af