Se med, når Robert-uddelingen hylder årets bedste film og serier lørdag

Se med, når Robert-uddelingen hylder årets bedste film og serier lørdag
'Bastarden'. (Foto: Henrik Ohsten)

Det danske filmår bliver fejret, når det filmbranchens fejring af sig selv, Robert-showet, løber af stablen lørdag aften.

Og du kan selv se med hjemme fra stuen.

Lise Baastrup er vært på aftenen, som kan opleves via livestream lige her fra kl. 18.30 til kl. 22 lørdag den 3. februar.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Årets felt er domineret af Nikolaj Arcels historiske drama ‘Bastarden’ med Mads Mikkelsen i hovedrollen, der er nomineret til hele 14 priser. En anden topscorer er Malou Reymanns ‘Ustyrlig’, der handler om kvindehjemmet på Sprogø i 1930’erne nomineret i ti kategorier.

Blandt serierne er det især titler som ‘Dansegarderoben’, ‘Huset’ og ‘Carmen Curlers’, der går igen.

Der er også hele tre personer, der hver især kan prale af at være dobbeltnomineret. Josphine Park for tv-serierne ‘Oxen’ og ‘Sygeplejersken’, Nicolai Jørgensen for ‘Viktor mod Verden’ og ‘Carmen Curlers’ og ikke mindst den nyligt abdicerede Margrethe 2., der er nomineret for både sit kostumedesign og sin scenografi til Netflix-filmen ‘Ehrengaard: Forførelsens kunst’.

Du kan se den fulde oversigt over de nominerede her.

Robert uddeles af Det Danske Filmakademi, hvis medlemmer selv er udøvende i den danske filmbranche.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af