‘Stranger Things’-stjerne får hovedrollen i ‘American Psycho’-forfatters instruktørdebut

‘Stranger Things’-stjerne får hovedrollen i ‘American Psycho’-forfatters instruktørdebut
Joseph Quinn i 'Stranger Things'. (Foto: Netflix)

Bret Easton Ellis er nok mest kendt som forfatter til bøger som ‘American Psycho’ og ‘Less Than Zero’. Dertil har han også skrevet filmmanuskripter – blandt andet til Paul Schraders skandaleombruste ‘The Canyons’ med Lindsay Lohan, men nu debuterer han som filminstruktør på egen hånd. Det skriver Variety.

Ellis har gyserfilmen ‘Relapse’ på vej, der følger en mand, der hjemsøges af et monster fra sin fortid, da han kriseramt tjekker ind på en rehabiliteringsklinik.

‘Stranger Things’-stjernen Joseph Quinn, der også netop har tilsluttet sig ‘Fantastic Four’-castet, spiller hovedrollen.

Forfatteren skulle oprindeligt debutere som filminstruktør med ‘The Deleted’, der dog endte som en webserie.

Flere af Bret Easton Ellis’ bøger er filmatiseret, hvoraf ‘American Psycho’ med Christian Bale i hovedrollen efterhånden nyder klassikerstatus.

Forfatteren har altid haft et stormombrust ry, men i de seneste år har han været lidt uden for det gode selskab efter at have delt en række problematiske udtalelser om køn og seksualitet på Twitter og som kritiker af cancelkultur i ‘The Bret Easton Ellis Podcast’ samt essaysamlingen ‘White’, hvor han blandt andet har skrevet om identitetspolitik og #MeToo.

I den kommende tid har HBO dog en miniserie på vej baseret på forfatterens seneste, kritikerroste roman ‘The Shards’, der foregår i Los Angeles i 1981, hvor en seriemorder er på fri fod.

Hvornår ‘Relapse’ får premiere vides ikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af