’Succession’-stjerne i front for ny Netflix-serie fra ’Game of Thrones’-skabere

’Succession’-stjerne i front for ny Netflix-serie fra ’Game of Thrones’-skabere
'Succession'. (Foto: HBO Max)

Efter fire sæsoner i rollen som Tom Wambsgans i den kritikerroste HBO-serie ’Succession’, hvis sidste episode løb over skærmen i maj sidste år, er Matthew Macfadyen snart tilbage i serieland.

Macfadyen og Michael Shannon har nemlig hovedrollerne i den kommende Netflix-dramaserie ’Death By Lightning’.

Porjektet er en filmatisering af bogen ’Destiny of the Republic’ af Candice Millard, der er baseret på den virkelige historie om attentatet på USA’s 20. præsident James Garfield.

Shannon har rollen som Garfield overfor Macfadyen, der skal spille morderen Charles Guiteau.

Der er lovende kræfter både foran og bag kameraet. ’Game of Thrones’-trioen David Benioff og D. B. Weiss og Bernadette Caulfield agerer executive producers, mens manuskriptforfatter Mike Wakowski, der imponerede med HBO-filmen ’Bad Education’, er hovedforfatter.

De får selskab af ’Captain Fantastic’-instruktør Matt Ross, der foruden at medproducere også skal instruere samtlige episoder.

Macfadyen har for nylig vundet både en Emmy- og en Golden Globe-pris for bedste mandlige birolle i en dramaserie for ’Succession’-rollen, mens Shannon fik et nik for sin præstation i ’George & Tammy’ med en Emmy-nominering for bedste hovedrolle.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af