Thomas Vinterberg joker med Chris Rocks ‘Druk’-remake: »Hvis han laver noget lort, så får han en flad mere«

Thomas Vinterberg joker med Chris Rocks ‘Druk’-remake: »Hvis han laver noget lort, så får han en flad mere«
Thomas Vinterberg med sin Oscar-statuette (Foto: Chris Pizzello-Pool/Getty Images)

For nylig kom det frem, at det bliver Chris Rock, der skal instruere det amerikanske remake af Thomas Vinterbergs ‘Druk’.

Som instruktør har Rock har tre spillefilm på sit CV – senest ’Top Five’ fra 2014. Rock har primært begået sig i komikkens verden, og mange er spændte på, hvilken retning han vil tage i en amerikansk version.

Vinterberg udtalte, at valget af Rock er spændende, da Ekstra Bladet fangede ham på den røde løber til premieren på ’Afdeling Q’, hvilket man kan se i et klip på mediets Instagram.

»Valget af Chris Rock er spændende. Det er spændende, hvad han kommer op med. Jeg er fuld af gode forventninger «, fortæller Vinterberg.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selv understreger Vinterberg, at han ikke er aktivt involveret i den amerikanske produktion, men kommer dog med en spøgefuld advarsel til Rock.

»Hvis han laver noget lort, så får han en flad mere«, siger instruktøren med et glimt i øjet og hentyder til episoden ved Oscar-uddelingen i 2022, hvor komikeren som bekendt fik en lussing af Will Smith.

Rettighederne til ’Druk’ blev allerede solgt til Leonardo DiCaprios produktionsselskab Appian Way i 2021 efter filmens succes ved Oscar-uddelingen, hvor den vandt bedste internationale film.

Tidligere har der været spekulationer om Leonardo DiCaprio selv skulle spille hovedrollen, men det meldes der intet nyt om.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af