Yorgos Lanthimos skal lave sci-fi-komedie – remake af kultfilm

Yorgos Lanthimos skal lave sci-fi-komedie – remake af kultfilm
Yorgos Lanthimos. (Foto: Lars Niki/Getty Images)

Efter succesen med ’Poor Things’ er Yorgos Lanthimos endnu engang klar til at krølle vores hjerner.

Variety rapporterer nemlig, at den græske instruktørmester begynder optagelserne til et remake af den sydkoreanske sci-fi-komedie ’Save The Green Planet!’ til sommer i New York og Storbritannien.

Originalen fra 2003 handler om en mand, der er overbevist om, at verden er ved at blive invaderet af aliens, og som følge heraf kidnapper en forretningsmand, som han tror er et af rumvæsnerne. Med andre ord virker det som en oplagt film for Lanthimos at kaste sig over – en excentrisk, sort kult-komedie om en desillusioneret mand med et frelserkompleks.

Danske Lars Knudsen og hans faste samarbejdspartner Ari Aster (instruktøren bag ‘Hereditary’ og ‘Midsommar’) er med til at producere filmen.

‘Save the Planet’ bliver dog ikke Lanthimos’ næste film. Allerede i år kommer han nemlig med antologifilmen ’Kinds of Kindness’, hvor Lanthimos og Stone slår pjalterne sammen for tredje gang i træk, ligesom det også bliver til et gensyn med Willem Dafoe og Margaret Qualley i den kommende film.

Imens fortsætter hyldesten af ‘Poor Things’. Foruden at blive nomineret til 11 Oscars hev filmen fem Bafta-priser i sækken ved weekendens uddeling, herunder en til Emma Stone for bedste kvindelige hovedrolle.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af