Anne Hathaway takker Christopher Nolan for at redde hendes karriere: »Mange folk ville ikke give mig roller«

Anne Hathaway takker Christopher Nolan for at redde hendes karriere: »Mange folk ville ikke give mig roller«
Anne Hathaway i 'Interstellar'. (Foto: PR)

Christopher Nolan var Anne Hathaways redning tilbage i 2010’erne. Det fortæller skuespilleren i et nyt interview med Vanity Fair.

Uden nogen specifik grund blev Hathaway på daværende tidspunkt mødt af en masse had online, hvilket resulterede i, at hun blev tilbudt færre roller. Derfor betød det meget for hendes karriere, at Nolan gav hende rollen som videnskabskvinden Brand i sci-fi-hittet ‘Interstellar’ fra 2014. Inden da havde de arbejdet sammen på ‘The Dark Knight Rises’.

»Mange folk ville ikke give mig roller, fordi de var så bekymrede over, hvor giftig min identitet var blevet online. Jeg havde en engel i Christopher Nolan, som var ligeglad med det og gav mig en af de smukkeste roller, jeg har haft, i en de bedste film, jeg har været en del af«, siger Hathaway i interviewet.

»Jeg ved ikke, om han vidste, han støttede mig på det tidspunkt, men det havde den effekt. Og min karriere mistede ikke så meget momentum, som den kunne have, hvis ikke han havde støttet mig«.

I interviewet siger den ‘The Idea of You’-aktuelle skuespiller, at man ikke skal lade ydmygelse og modgang påvirke éns karrierevalg:

»Ydmygelse er sådan en hård ting at gå igennem. Nøglen er ikke at lade det lukke dig ned. Du skal være modig, og det kan være svært, fordi du siger: ‘Hvis jeg holder mig sikker, hvis jeg imødekommer midten, hvis jeg ikke gør folk for meget opmærksomhed på mig selv, vil det ikke skade.’«, siger hun.

»Men hvis du vil gøre det, skal du ikke være skuespiller. Du er en linedanser. Du er en vovehals. Du beder folk om at investere deres tid og deres penge og deres opmærksomhed og omsorg i dig. Så du skal give dem noget, der er alle disse ting værd. Og hvis det ikke koster dig noget, hvad tilbyder du så egentlig?«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af