Anne Hathaways alenemor har hed affære med 24-årig popstjerne i ‘The Idea of You’ – se traileren

Anne Hathaways alenemor har hed affære med 24-årig popstjerne i ‘The Idea of You’ – se traileren
'The Idea of You'. (Foto: Prime Video)

Sidste år fik filmatiseringen af ungdomsbestselleren ‘Red, White & Royal Blue’ premiere på Prime Video. En bog der eftersigende er inspireret af fanfiction om Harry Styles.

Nu er traileren til endnu en bestseller-filmatisering landet – ‘The Idea of You’, der er baseret på Robinne Lees bog af samme navn, som også rygtes at være startet som fanfiction om Harry Styles.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Forfatteren har selv benægtet inspirationskilden, men det er svært at se bort fra fællestrækkene med den britiske popstjerne og hans One Direction-dage.

Anne Hathaway spiller en 40-årig alenemor, der tager sin datter med på Coachella for at se det ultrapopulære boyband August Moon. Hun farer vild og havner tilfældigvis i forsangerens backstagehybel, hvorefter der opstår en intens forbindelse mellem hende og den 24-årige popstjerne Hayes Campbell. Han spilles af Nicholas Galitzine, der også havde den ene hovedrolle i ‘Red, White & Royal Blue’ og kunne ses som flæbende quarterback i komedien ‘Bottoms’.

Filmen er instrueret af Michael Showalter, som er kendt for ‘Wet Hot American Summer’, ‘The Eyes of Tammy Faye’ og den alternative romantiske komedie ‘The Big Sick’.

‘The Idea of You’ får premiere på Prime Video i USA 2. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af