Biografgænger kom ridende på sandorm til ‘Dune: Del 2’-visning – se videoen

Biografgænger kom ridende på sandorm til ‘Dune: Del 2’-visning – se videoen
'Dune: Del 2' (Foto: 2023 WBEI)

Hypen omkring Denis Villeneuves nye ’Dune: Del 2’ må siges at være på sit allerhøjeste. Anmeldere har rost filmen til skyerne, og den har i den grad levet op til de forventninger, første del lagde til grund for.

Også i USA er der blevet sat en fed streg under den betydning, blockbusteren har for filmelskere.

Her valgte en person at troppe op i en amerikansk biograf i fuld Fremen-mundering ridende på en hjemmelavet sandorm, som en hyldest til den scene hvor Timothée Chalamets Paul Atreides i et overgangsritual skal hægte sig fast på ryggen af en af de berygtede sandorme.

Generelt er sandormene oplagt meme-materiale. Som en bruger på X understregede, er det svært at abstrahere fra, hvordan ormene på plakaten ligner en kæmpe chihuahua.

Allerede længe inden premieren trak filmen overskrifter med en popcornspand, der blev memet i så høj en grad, at SNL samlede den op og lavede en sketch om det særpræget udseende merchandise.

Ikke desto mindre kan man roligt konstatere, at ’Dune: Del 2’ er en af tidens hotteste blockbustere, og det er tydeligt, at folk, i filmens ånd, er klar til at gå all-in på deres biografoplevelse.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af